Kilberry Motionscykel And The Art Of Time Administration

Det er også svært at finde en anden maskine, der vil vare og vare som disse ting gør. Jeg ved ikke, om det er fordi jeg er så træt og sved - herre, er jeg træt og sved - men de ting, de råber, virker så inspirerende og dybe som skriften. I mit hus råber folk på mig; mere præcist, måske, råber de med mig. Jeg vil bestemt investere i en Smart Trainer, der justerer trykket på dine dæk (eller via kassetten, hvis der er en Direct Drive-model), på op ad bakke automatisk og giver en mere realistisk oplevelse og giver en mere udfordrende tur. Oplevelsen er stadig underholdende, skønt valget af spil begynder at føles mere begrænset, og jeg vil gerne byde på nogle nye tilføjelser til deres bibliotek (de siger, at de vil tilføje nogle i år). Ethvert hjemmekonditioneringsudstyr risikerer at blive en tøjbøjle, men for det meste undgik VirZOOM denne skæbne, skønt kun fordi VR-opsætningen stadig er så fikse, at alt bliver fjernet ordentligt.

Jeg tror, ​​at denne type fitness ikke er nok alene, da det er rent kardiovaskulære fordele, og du vil medtage noget vægttræning som en del af et træningsprogram. Andre korrekturlæsere elsker, at den liggende cykel er så let på samlingerne og giver dem mulighed for at komme i en god træning uden at anstrene underkroppen, som en løbebånd ville gøre. Den elektriske mini-træningscykel har variabel modstand til en tilpasset træning og har en indbygget digital skærm, der viser antallet af omdrejninger, forbrændte kalorier og forløbet tid samt en fjernbetjening. Din cykel fortæller dig, hvilken modstand du er i, og hvor hurtigt du trækker - instruktøren læser målene for disse numre igennem, og du prøver at følge med - og i slutningen af ​​klassen, der alt sammenfattes i en forskellige data, der fortæller dig, hvor godt du har gjort det, og om du forbedrer dig. Når du trækker sig ved en højere kadence, bemærker Missel, prøv at jordforbinde dig selv gennem dine siddeben og hold din overkrop stille.

I helikoptertilstand har jeg fat på at målrette og skyde mine missiler, men jeg finder ud af, at jeg faktisk trækker mindre, vælger at hænge tilbage og fokusere snarere end at fremskynde og trampe forbi. Jeg har trænet fem dage i denne uge, hvilket bestemt er mere end jeg normalt bruger på gymnastiksalen. Jeg får en bedre forståelse af menuerne og kan lettere skifte rundt og kunne lide, hvordan de har "moderate" og "intense" muligheder for nogle af spilene, hvilket betyder, at der er meget mere at låse op. Selvom det ville være dyrt at have en af ​​disse i dit hjem, kan du finde en Verdensrekord på motionscykel et af dine lokale fitnesscentre i området. En korrekturlæser roste den lette samling og hvor godt cyklen understøtter tungere rammer. Bemærk, at i nogle tilfælde nuancerede funktioner (som at være i stand til at kalibrere højde baseret på kort-DEM-data), ikke rigtig passer godt til produktsammenligningsværktøjer designet til at være vært for hundredvis af ure (når kun et enkelt ur har det). Udover at være et imponerende og inspirerende stykke sæt, repræsenterer Peloton-cyklen og alt det, der følger med, en ny måde at træne på.

Det vil ikke forvandle dig til Lance Armstrong, men det vil bestemt stoppe dig med at være en sofakartoffel. Med et fitnesscenter bliver du nødt til at fortsætte med at fornye dit medlemskab, som kan tilføjes over tid. Derefter trykker du på for at begynde, og en videoskærm dukker op, viser instruktøren i perfekt kvalitet og filmes som i et tv-studie, og fører dig gennem klassen. Når du hopper på, vælger du en klasse blandt tusinder af mulige muligheder, vælger uanset længde, musikalsk genre, klassetype og instruktør, du ønsker. Piggybacking off af spin klasse dille, der fortsætter med at dominere fitnessverdenen, Peloton cyklen kombinerer avanceret spincykel hardware med live instruktion. Det træner ikke derhjemme med al den mangel på inspiration eller gruppepress, som det medfører; det er heller ikke trasket til gymnastiksalen for at deltage i en klasse. Det er et sted mellem de to, med al den bekvemmelighed, at du træner derhjemme og på din tid, men den samme sociale ånd ved at gå i gymnastiksalen.