The Next 3 Things You Should Do For Anna Og Lotte – Georgs Tisseprøve Success

Derefter får den virtuelle manicurist at vælge længden på neglene, og hvilke neglelakker, der skal anvendes på hver finger. De fleste af disse videospil gør det muligt for din lille at vælge, hvilken mannequin eller "god ven" hun har brug for først. Du behøver ikke at være et lille barn for at få glæde af kunst og håndværk. Børn har en ven, når de har et legetøj. Og er det beskyttet for børn at bruge disse websteder? Hvis legeriet er lavet til indendørs, skal du ikke bruge det udendørs, da stoffet ikke holder op mod barske, blæsende situationer og sandsynligvis falder stoffet. Du kan endda lave actionfigurer ved hjælp af materialer, som du normalt smider ud. Dernæst kan hun anvende make-up i en lang række farver, herunder rødme, læbestift, mascara og øjenskygge og generelt endda farvede kontaktlinser. Dette er ligesom den virtuelle model af de enorme dukkehoveder, de plejede at lave, udover nu, som en erstatning for at børste hår og gøre brug af ægte make-up til dukken, din lille kvinde kan makeover en dukke med bare et par få klik med en mus.

Disse kan også hjælpe med at berige børns liv og være deres partnere i deres verden. En hurtig søgning på nettet giver dig mulighed for at få en masse info om de forskellige slags kunsthåndværk, der er tilgængelige for børn i forskellige aldre. At nyde er en vigtig del af et barns fremskridt, da dette er det sted, de får for at gennemgå en masse ting, de skal gå videre til i følgende grad. Forsøg at finde ud af nye problemer Anna og Lotte dukke introducere det identiske med dine børn; lad eller ej det er nye spil, legetøj eller handlinger som maleri, sang og dans. Room makeover-videospil lader hende vælge et rum til at dekorere og derefter skifte møbler, vægge og gulve. Så får hun at gøre håret, som muligvis kan udpege valg af en frisure, hårfarve og tilføje nogle striber og hårudstyr. Så kan hun tilføje noget tilbehør som en pung, hovedtørklæde og et par smykker. Så vil hun være i stand til at tilføje nogle negleklistermærker og ringe. Forestil dig hvad der kan gøre dem helt glade. Der kræves et antal lag maling på vinylen for at få barneduderne til at se virkelig ud.

En del af det sjove ved projektet er at uddanne børnene om Kachinas betydning, så sørg for at tale om det middel til farverne og om, hvordan fædrene giver dukkerne som gaver til deres døtre. Jeg er enig, de er ikke de mest interessante gaver på Jorden. Unge er ikke ivrige efter actionfigurer; de kan lide bærbare spil og elektroniske ting, der ligner ipods og playstationer. Valg, der bliver meget vanskeligere at forstå som et resultat af den faktiske kendsgerning, at par med børn ikke giver en valgt forklaring eller måske giver aldrig det nøjagtige motiv for at få en sikker handling, der hindrer deres unges behov. Måske vil dine unge ikke være meget gode til effektiv motor, men disse legetøj kan hjælpe børnene med at øve mere. Vær opmærksom på, at et godt par sko til en samlerbar antik dukke, der minder om fransk bisque, kunne have en værdi af omkring $ 100. Ashley afsluttede sit look med et par sorte solbriller og flip flops for de sjove opdateringer. Disse dukker ikke udelukkendeser ægte ud. Dukker kan kun fås i en måned.